søndag den 18. marts 2012

Øv...weekenderne er for korte....

Jeg synes lige det var fredag......


hvor jeg købte denne buket dobbelte tulipaner. Helt orange-gule. Jeg elsker denne farve. Får mig til at tænke på sol og forår. Enkelte dage, hvor solen har været fremme, har der været de mest fantastiske solnedgange ud over markerne. Det har været så smukt. 
Tre besøg hos lægen i denne uge, en gang hos massøren, jeg føler mig total mørbanket.  To aftenmøder og et energiniveau på langt under halv styrke, det er ikke blevet til meget håndarbejde i den forgangne uge. Dog er jeg næsten færdig med Line´s hæklede vest, der skal nok komme et billede engang. Snart, meget snart går det atter fremad med Dale tunikaen.
Igår fik jeg sidst på eftermiddagen "slæbt" mig ind til symaskinen. Jeg fik repereret 12 ting, på et par timer. Det gjorde et lille indhug i rep.kurven. Men mottoet, hellere noget end ingenting.


Ugen har også budt på pakker i postkassen. SKØNT. Denne dejlige strikketrøje har jeg modtaget fra strikkefuglen. Uheldigvis for hende (heldigt for mig) var trøjen blevet lidt for kort. Den er super skøn, og dejlig farve, lige mig. Majbritt strikker bare så flot og jævnt. Glæder mig til at få den i brug.

Idag, om ganske få timer har jeg en pige som for håbentlig føler lettelse. Vi skal nemlig til gymnastikopvisning med Maria idag. Hun er nervøs, mormor og bedstefar kommer også og ser hende.
Gæster til kaffe, måske lidt mere reperationstøj væk, lidt forberedelse til næste uge, og så kalder stolen og håndarbejdet vist i aften.
OG....det var så atter en weekend.

Ha´en fortsat god søndag.3 kommentarer:

 1. Det er nu da en hel del du har fået udrettet i weekenden,reperations arbejder er altså bare ikke hyggelige,hmm mon ikke det er derfor de hober sig op ??? :)
  Også en god søndag til dig

  SvarSlet
 2. Tillykke med trøjen, den ser dejlig ud.
  Ja, weekender er der ikke meget forslag i, men det lyder alligevel som om du får noget ud af dem.
  Held og lykke med gymnastik opvisningen, jeg håber hun får styr på nerverne.

  SvarSlet
 3. Håber den kommer til at gøre gavn, jeg har bestilt nyt garn til en ny :-)
  Smukke blomster, håber Maria fik en god oplevelse med opvisning trods nerverne, godt det ikke er mig der skal lave opvisning foran alle de mennesker...... godt gået af hende :-)
  God søndag

  SvarSlet