søndag den 24. november 2013

I tænkeboks.........

Det er ved at være noget siden, jeg startede på en glade striber mere. Men....... den første er strikket af Kauni garn på p 3½. Den nye strikker jeg også på p 3½ men...... der er bare det ved det, at jeg nu har opdaget, at den er 4-5 cm smallere end den første.
 
Overvejer lige nu hvad jeg skal. Har strikket et stykke mere end på dette billede, og den er delt ved ærmegab. Måske jeg skal strikke en bred ribkant foran og lave kinalukning???? eller måske trevle det hele op igen. Tænker............

 
I mellemtiden har jeg strikket de små futter, og ryddet op i en del af mine rester. Jeg håber, at der kan blive til "på klods" af Anette Danielsen. Vi får se...... Farverne er ikke lette at se, men den lyse har både lidt grønligt, rødligt  og brunligt. Selve hovedfarven er den lyse grønne, to bundter af den tynde pelsuld jeg havde på lager. Det skulle være nok, så er det med om der er rester nok af det andet.
 
 
 
Startede først sent fredag aften, og har kun strikket ved morgenkaffen i dag. Håber at nå en times strik i aften i min gode stol, og med en god kop aften kaffe. Der har været folk ud og ind af huset både i går og i dag. Fire ekstra til uanmeldt eftermiddagskaffe, så...... nu trænger jeg til ro i huset.
 
God aften
 

6 kommentarer:

 1. Ser godt ud med klods, den anden må du så lige tænke lidt over:-)

  SvarSlet
 2. Godt der er mulighed for at gå lidt i tænkeboks og dermed kaste sig over andre skønne projekter! Skønne futter - mon ikke du finder en løsning på dine Glade striber!

  SvarSlet
 3. Det er en flot model, du har kig på. Håber garnet rækker :o)

  SvarSlet
 4. Doris
  Ja, det bliver nok en helt anden trøje, når den bliver i andre farver, men vi får se.
  Kirsten
  Ja, jeg er ærgerlig over glade striber, det lilla garn er håndfarvet fra lokal gårdbutik, men jeg tænker stadig. Futterne faldt i god jord hos min kollega.
  Mona
  Ja, jeg faldt for den og en mere i strik med stumper, en god følelse, at få brugt nogle rester. Jeg håber der er nok.

  SvarSlet
 5. Uha nogle fine farver og så håber jeg, at du finder en løsning på striberne.

  SvarSlet
 6. Hej Fru Søglimt
  Du har vundet i min Give Away :0) Sender du mig ikke lige din adresse mv. , så jeg kan sende en julemus afsted til dig ;0)
  KH.

  SvarSlet