søndag den 5. januar 2014

Heldige mig.............

En af de skønne ting som december måned startede med var, at jeg var den heldige vinder af en give away på denne skønne blog gårdejerindens univers. Det var denne søde, nuttede julemus, som hele december måned har siddet på vores vinreol i køkkenet. Den er nu pakket forsvarligt ned sammen med alle de andre julesager, men den vil helt sikkert finde sin plads igen i december 2014.

 
Han er bare super sød.......
 
 
Det blev til endnu et par nye juleting i december måned, bl.a. disse......
 
 
Disse stager købte jeg lige op til jul til halv pris. Det skulle være bloglys, men jeg havde ikke nået at købe nogle, og stagerne kom på bordet 2. juledag til julefrokost. Så....... der må røde blog lys i til næste gang.

 
Disse to glasnisser købte jeg hos min gamle genbo fra min barndom. Hun laver og sælger glasting, og jeg var inviteret til et lille åbenthus  i slutningen af november.

 
Disse juletræer har min mor strikket til mig. Jeg købte opskrift og gran sidste år ved stof og stil. Jeg strikkede selv juletræer.........troede jeg, men der var en fejl i opskriften. Min mor satte sig til at finde ud af hvad der var galt, så .......en dag i november fik hun mit garn med hjem og de kom tilbage i strikket tilstand. Man har vel lov til at være heldig.......Ved en tilfældighed stødte jeg på en hjemmeside der hedder plusbøger. Her kunne jeg f.eks. købe mange masker til 189,- kr. Hæfter til 99,- i butikker stod til 19,- kr. Det endte med at jeg købte disse strikkebøger/hæfter som en julegave til mig selv.
 

 
Selvom jeg skyndte mig at slette mange masker og østen for solen på min ønskeseddel, var jeg så heldig at få disse to i julegave. Så....... nu skal de byttes til mere fra listen.
 

2 kommentarer:

  1. Tillykke med den skønne gevinst ;-) hvor er du heldig. Fine juleting du har fået suppleret med, her er ikke kommet noget nyt i år, men det håber jeg det gør næste år ;-)
    Skønne bøger du har fået, kender ikke dem alle så måske jeg skulle på biblioteket en tur ;-)
    Hils familien

    SvarSlet
  2. Gør du bare det, og så ringer du bare.....hi hi, du ved hvad jeg mener, og i farve........

    SvarSlet