lørdag den 10. marts 2012

Måske et kommende projekt--....

Så i torsdags hos Bette kun denne dejlige trøje. (billeder lånt hos Faster Mette) Trøjen faldt jeg øjeblikkeligt for på bloggen, men den er endnu skønnere i virkeligheden. Flotte farver er sat sammen og opskriften lavet af Faster Mette. Super skøn.....

http://www.amio.dk/produkt/69080/
Køb opskriften her...


8 kommentarer:

 1. Jeg er fristet - den ser altså så frisk ud med alle de smukke farver:-)

  SvarSlet
 2. Den er så fin, den kunne sagtens ende på min to do liste :-)

  SvarSlet
 3. Til jer begge. Som skrevet, den er fin på billedet, men endnu mere dejlig i virkeligheden. Jeg er ved at have så mange projekter på min liste, at jeg næsten bliver helt stresset. (det var jo ikke meningen) men der er så mange ting jeg gerne vil lave.

  SvarSlet
 4. Næhh,hvor er den fin,den må da på todo listen,måske man skulle skrive den på en toiletrulle,så den er lang nok.Har også lige tilmeldt mig som fast læser,godt du kom forbi min blog,ellers havde jeg jo ikke fundet dig,du har en rigtig fin blog

  SvarSlet
 5. Gitte: Tak tak. Du sir´noget. En toiletrulle var en genial ide, min liste er Helt vild lang. Hmmmmm tiden slår ikke altid til. Glæder mig til at følge dine projekter.
  Anni

  SvarSlet
 6. Hvor er det bare en skøn strikbluse. Jeg ville lige kigge forbi din blog, og ville være din fastelæser, men kan ikke finde hvor jeg kan trykke mig til fast læser. Jeg prøver at gå en anden vej. God aften.

  SvarSlet
 7. Jeg har også set den på bloggen, den er så flot, kan især godt lide, at der ikke er så mange knapper :-)

  SvarSlet
 8. Hvor er det en fin trøje/vest og farverne er rigtig skønne.

  Jeg vil gerne sige dig mange tak fordi du har givet mig en award. Også tak for de pæne ord du har skrevet. Men jeg må desværre sige nej tak, fordi jeg har valgt at min blog skal være awardfri zone. (jeg synes der går for meget tid med awarderne).

  Jeg har valgt at være fast læser af din blog. Du strikker mange skønne ting:-)

  VH Emmy

  SvarSlet