lørdag den 10. marts 2012

Der laves stadig lidt.......


Selvom der har været stille her fra mig en tid, betyder det ikke, at jeg ikke har lavet bare lidt. Mads´ vest er strikket færdig, og den er ved at blive monteret. Det er bare ikke det som har været det store hit, når jeg først sent hver aften er kommet op og sidde i min gode stol. Men..... den skal nok nå til enden, og der kommer nok et færdig-billede engagn. Her er den indtil videre......
Torsdag var jeg igen ved massør i Aars, og gemalen havde klaget en tid over ondt i ryg, ben og hoved. Jeg var så heldig at få et afbud, så han kom med til kiopraktor samme sted. På vejen hjem var jeg endelig forbi Bette kun. Mette var så sød at ringe til Dale garn, og forhøre sig om opskriften til min tunika, da vi ikke kan få mål til at stemme overens med opskrift trods strikkefasthed passer. Der er ca. 5-6 cm. mere på min en målene siger. Hmmm.. men jeg skal prøve at strikke videre, så nu er det bare at komme igang.

I vinterferien købte jeg (UPS!!!!!) 4 nøgler uldgarn hos Mathilde garn i Viborg. Det var til Rundt regnet i ny model. Farven er bare lige mig, vinrød. Men..... det virker alt for tykt og bumlet. Det vare bare en drøm jeg havde om en ny Rundt regnet, men drømmen brast. Mandag aften (kunne ikke komme videre med Dale projekt, og Mads´skulle monteres) kom jeg til at finde en hækleopskrift frem, som jeg længe har haft et godt øje til......og vupti, så var jeg igang. På hæklenål nr. 8 går det hurtig fremad. MEN MEN.... nu mangler jeg ca. 1-1½ nøgle, da det hæklede jo bruger lidt mere garn. Så igår var gode råd dyre, jeg ringede til Mathilde garn, og spurgte om hun kunne det). Nu er der stilstand med projektet indtil jeg kommer til Viborg igen, så køber jeg en kontrast farve og sætter sammen med. Den samme opskrift havde jeg til børn, og.... ups i aftes måtte jeg så trøste mig selv lidt, så med garn fra lager, er jeg nu næsten halv færdig med en lille vest til yngstebarnet.   
Det er praktisk at trevle op fra det ene projekt, for at hækle i det andet.....hmmmmm.... men godt blir´det. den runde for oven, var hele ryggen til Rundt regnet. DET VAR...... og er ikke mere nu. Sådan kan det gå.
Har lige sendt gemalen på aftenvagt, så nu er der dømt sofahygge, hækle- og strikketøj. JUBI skøn lørdag aften.

2 kommentarer:

  1. Træls når tingene ikke bliver som man ønsker det. Det er en sød lille vest og jeg er sikker på at mindste trold bliver glad for den :-)
    Glæder mig til at se Mads´s vest, mon han er så frisk at der kommer et billede af ham i den??
    Min lørdag aften blev meget kort.... sådan kan det gå, men idag er jeg så rigtig frisk og det er dejlig :-)

    SvarSlet
  2. Den hæklede vest tror jeg til gengæld blir´et hit, når jeg får fat i mere garn. Har en rigtig god fornemmelse. Jeg skal se om jeg kan indfange ham ved lejlighed, det er lige den alder, hvor han bestemt ikke vil med på billeder.

    SvarSlet