søndag den 15. januar 2012

En lille nem model.........

Jeg strikker stadig på Mads´ vest. Det vil sige, har lige trevlet det hele op. Var et godt stykke oppe, men den blev bare alt for stor. Så et par dumme fejl i den drejede ret ribkant, fordi jeg absolut skulle se film sammen med at strikke, så..... nu er jeg startet på ny, og det er rent fjernsynsstrik.

Jeg har jo lavet en aftale med mig selv her i året 2012. At jeg skal bruge en masse garn fra lager. Og uden at rose mig selv for meget, går det egentlig meget godt. De små huse er strikket af rester. Så har jeg også lige først på ugen strikket en lille vest til Line, også af bomuld fra lager. 8 bundter jeg for meget længe siden købte i stof og stil til et andet projekt, men.... det var for tykt. Nu er noget af det omdannet til en lille vest. Mangler kun at hæfte ender og brodere blomster. Billeder følger senere.Sammen med Mads´vest, kom jeg fredag til at starte på en sommertop til mig selv. Også dette var garn fra lager. 10 nøgler Hindbærrødt bomuld som jeg i 2010 købte på bud ved design værkstedet i Aalborg. Jeg var helt syg med farven. Siden da har det været på lager, indtil det rigtige projekt dukkede frem. Billeder følger senere.

Nu vil jeg op til strikketøjet og håndboldkampen.


Fortsat god aften.

6 kommentarer:

 1. Det lyder som nogle gode projekter, og det er dejligt at få brugt noget af lagergarnet. God fornøjelse med håndboldkampen.

  SvarSlet
 2. Fin vest i en skøn farve. Når du nu får strikket så meget fra lageret, kan du jo også bedre forkæle dig selv på et senere tidspunkt.

  SvarSlet
 3. Tak for din hilsen på min blog :-) Det er så godt at få taget toppen af lageret - det mærkelige er, at det altid lykkes mig at få det forøget igen, så man aldrig kan se, at der er taget noget ;-)

  Sød lille vest - en rigtig lille pigesag :-)

  SvarSlet
 4. Det er skønt at lageret mindskes. Mit er efterhånden bare små rester, ikke noget der kan blive de store ting ud af. hihi så må jeg snart fylde op med lækkert garn til dejlige projekter til mig selv :-)
  Sød vest du har lavet.
  Majbritt

  SvarSlet
 5. Bebiane
  Du kan tro jeg må forkæle mig selv. Skal til Viborg imorgen, og et must, jeg skal en tur ned i Mathilde garn. Skøn lille biks. Glæder mig.
  Strikkeheksen
  Ja sådan er det også længe gået for mig, men denne gang har jeg stramme aftaler med mig selv, så må vi se hvor længe de holder. Hi Hi Skøn blog du har, kigger flittigt forbi, er ikke så flittig med kommentarer, måske fordi det længe har drillet med mit login.
  Strikkefuglen
  Rester er ikke det værste der findes, men..... nogle gange skal det helst være bundter i samme garn, så der kan blive lidt ud af det. Du må på jagt, jeg følger spændt hvad du finder på.
  Knus Anni

  SvarSlet
 6. Hvor bliver den fin. Jeg gad godt at jeg kunne strikke sådan!
  :0) Kristine

  SvarSlet