søndag den 15. januar 2012

En dejlig weekend......

En rigtig skøn weekend er ved at køre på sidste vers. Dog er der lige en gang strik og en håndboldkamp inden sengetid. En skøn weekend, fordi vi bare har fået en masse lavet hjemme, har nydt hinanden og for en gang skyld har været heldig at ha´en weekend uden for mange uanmeldte gæster.

Ups.... nu kommer det til at lyde sådan, at det ikke er skøn at få gæster, og sådan var det slet ikke ment. Men lidt tid hjemme i vores eget, og bare sådan kun vores lille familie på 5 + hunden, ja det er nu også rart en gang imellem.

Mads blev kørt til håndboldkamp i Hobro Idrætscenter, og så kunne vi lige så godt blive og se kampen. Han har rykket sig siden august, og det den gode vej. Det var bare godt at se ham spille idag, og en stolt bedstefar var også indfundet sig. Især når han selv er gammel 1. holds målmand for Hobro I.K. Han levede sig helt ind i kampen. Derefter bød det gode vejr på tur ud i det blå et par timer. Gemalen og svigerfar var oppe hos min onkel og hente nye hegnspæle hjem til. Vi, min svigermor og pigerne og jeg kørte op med kaffe til dem og gik en lille tur ud over markerne. Skønt med solen fremme idag.Ikke mindst Bine nød den frie natur, og fik mange løbeturer ud over markerne. En træt hund vi havde med hjem. SUK....... på torsdag skal hun atter til dyrlæge. I fuld narkose. Jeg klarer frisag denne gang, og har fået Carsten til at køre afsted med hende. Så er det bare at vente på dyrlægens dom........ ØV.

Under morgen kaffen igår løb en stor ræv ned ad vejen, og ud over marken. En stor basse som bestemt ikke manglede noget. Efterfulgt af to rådyr som efter noget tid på marken løb ud i læbæltet. Idag da vi kom kørende hjem stod 5 rådyr på marken lige oven for vores juletræer. Sikke vinter syn.... Skøn weekend, og rigtig skønt at bo på landet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar