fredag den 8. november 2013

Skulle bare lige ned i byen efter et par småting. Hmm......... det blev til et besøg hos giraffen. Det er altid farligt at besøge denne butik. I dag skulle jeg kun lige hente et par knapper til Lines "ugle" og et bundt gråt garn fra pelsuld til babyfutter. Men...... jeg så lige denne skønne bog, som lige er udkommet.

 
Kan allerede nu sige at jeg er brændt varm på 7-8 af modellerne. Der blev i aften tilføjet et ønske mere til juleønskesedlen.
 
God weekend.


4 kommentarer:

 1. Fristelser er der altid nok af - håber, du får dit julegaveønske opfyldt :-)

  SvarSlet
 2. Den er bare lækker. Måske kan tålmodigheden ikke stå på prøve helt indtil jul...hm... der er vist noget der hedder "før" julegager til sig selv.

  SvarSlet
 3. Der kommer så mange spændende bøger for tiden. Har også opsagt mine abonnementer på Sy og Strik. Har besluttet at jeg hellere vil købe strikkebøger for pengene. (det har jeg nu også gjort indtil nu ;-) ) God søndag.

  SvarSlet
 4. Ja, jeg har et par stykker på ønskesedlen, men denne er bare skøn. Der er også fra Nordiske masker. Der er super skønne modeller. Det værste lige i tiden er, at arbejdet sluger så meget tid og energi, så det bliver desværre ikke til så meget i tiden.

  SvarSlet