søndag den 20. oktober 2013

Slut på efterårsferien......øv øv

Jeg nyder altid denne årstid....at se det smukke farvespil der findes i naturen lige nu. Efterårsferien er bare gået så hurtig. Den har budt på rengøring, havearbejde, bagning og familiehygge med tur til Fårup sommerland (som var efterårspyntet og bød på en masse anderledes aktiviteter). Men ferien har også budt på gæster. Vi har nemlig haft besøg af Katrine og Majbritt fra det sønderjyske. strikkefuglen.blogspot.com

Det er længe siden vi har set dem. Det har foregået pr. telefon, sms, eller pr.brev. Endelig blev der tid til lidt hygge, snakken og bytur. Og....... jeg blev så glad. For jeg blev nemlig forkælet da de kom. Både en smuk efterårsbuket af mørke sankthansurt fra haven, og et smukt, smukt hjemmestrikket sjal. Det halve kongerige...... tænk at jeg er så heldig. Jeg sætter meget pris på det hjemmelavede, og har allerede brugt det flere gange. Et vidunderligt sjal, som bliver en af favoritterne i denne vinter. Nyd billedet........

 
Fredag var jeg i haven for at gøre lidt klar til vinteren. Jeg fik gravet Geoginerne op, plantet Pelagonierne i nye potter og sat Cannaerne ind. Der blev også luet lidt, da det er skønt at være i bund inden kulden for alvor sætter ind. Mine Hortensiaer er ikke blevet til noget som helst hele sommeren. Pludselig kom denne enlige blomst. Jeg kunne ikke dy mig for at klippe den af, så nu pryder den på spisebordet så vi rigtig kan nyde den.

 
Det er blevet til lidt strik. Jeg er i gang med de glade striber. Jeg har lige lukket af til ærmegab så....det går stille og roligt fremad. Men........jeg havde længe haft opskriften på Leftie sjalet liggende. Jeg måtte ellers ikke starte på mere...... men Majbritt fik mig overbevist om, at det slet ikke er svært, og jeg må gi´hende ret. Når først de første par blade er strikket, så kører det bare derud af. (jeg havde hende ved min side, så jeg fik lidt hjælp til starten, skønt)
Der er ikke noget billede, men.......det kommer når sjalet er færdigt. Jeg mangler ca. 7 striber, og hæfte ender. 

 
En skøn skøn ferie, den var bare for kort....hm.......3 kommentarer:

 1. Det lyder som en helt perfekt ferie, det er altid dejligt at blive forkælet. Især når det er med så smuk en ting som sjalet.

  SvarSlet
 2. Ferier har det med at være korte især de gode. Super flot sjal du fik af Majbritt :) Læser jo også med hos Strikkefuglen.

  Hvor er det fine striber du har gang i.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 3. Hej med jer!
  Sjalet er super skønt og varmt. Tak Lis for ordene med striberne, ved nu ikke helt selv. Den bliver mindre end den sidste jeg lavede, ikke godt. Men....vi får se.

  SvarSlet