søndag den 27. oktober 2013

livet går op og ned.......... hmmmmm.........

Livet på landet er skønt, men jeg vil også indrømme, at den mørke side kan vise sig herude.


 
 
 Fredag aften sov vores genbo stille ind, efter at have været på hospice i 15 dage. Lang tids sygdom, dog med spinkle håb først på sommeren.....men kræften vandt.

Vi tænker alle på de efterladte, hans kone og en enkelt datter med to små børn. Det sætter livet i relief, og bringer tanker i gang. Han blev nemlig kun 62 år gammel. 
 
 
Vores lille landsamfund har også været ramt på anden vis. Natten mellem sidste torsdag og fredag, havde en familie længere oppe ad vejen indbrud. Alt både ude og inde var gennemrodet, og der manglede rigtig meget. Alt værktøj var væk, store som små ting, ekstra nøglen til den ene bil, tøj, mad, barbergrej, smykker, it, fjernsyn og meget mere. ØV ØV. Men........ vi står sammen i det lille samfund, heldigvis. Min bil har nu holdt på deres gårdsplads, idet at konen er blevet bange for at sove alene hjemme med børnene, når manden er af sted. Vi er alle ekstrem opmærksomme nu på fremmede biler, for......de er jo stadig et sted der ude.......
 

2 kommentarer:

  1. Livet har også en trist side og den har da i den grad vist sig i jeres omgangskreds lige nu. Øvøv håber de finder tyvene derude meget snart.
    Kh M

    SvarSlet
  2. Ja, nu må det godt gå lidt i den mere positive retning i den næste tid. Tror desværre ikke der er så meget at stille op med at finde dem. Politiet tror på at det er udenlandske tyve, måden det er gjort på. Selv lygterne på gårdspladsen var tapet til.....hmmmm Vi er lidt rystede alle sammen her omkring.

    SvarSlet