fredag den 17. februar 2012

FERIE.... går alt for hurtig.....

Ferien har budt på lidt af hvert. Mandag var det for mig og børnene store hjemme dag, oprydning, vasketøj, bagværk  og alt muligt andet. Mads havde i julegave fået 2 x biograf billetter, så tirsdag kørte jeg ham og en kammerat til Viborg, så de kunne komme i biografen.

Ventetiden fordrev Maria og jeg med en tur på gågaden. En tur i Mathilde garn, og søstrene grene. Ups.... der kom lidt med hjem. Maria faldt fro Rappenskralder fra Kastaniestrik og LIDT garn blev det også til til en vest.


Ved søstrene grene fandt jeg de sødeste servietter med små drenge og piger, lidt maling og små lærreder til pigerne. Vi synes selv, at vi fordrev tiden meget fornuftigt. Hi hi

Torsdag var jeg heldig at få en afbudstid ved min kiopraktor i Aars, og hvad var mere nærlæggende end at smutte omkring www.bettekun.dk, når det nu (næsten) var lige på vejen.

Lige så stor fornøjelse som første gang jeg var der. Udsøgt service. Fik byttet garnnøgler (trods det var meget længe siden jeg var startet) til ny farve. Jeg har indstillet mig på, at min Dahle tunika skal have en ny chance. Mette var meget behjælpelig med farverne, fik byttet en grøn ud med en lys lilla, og den mørkegrå pillet væk, så....... kunne næsten ikke vente, kom til at starte torsdag aften. (hvad skulle jeg ellers få sådan en aften til at gå med?????)
Det føles bare så rigtigt nu mht. fargerne. Meget mere mig. Mennnnnn så er der lige det med størrelsen hmm.... jeg har fået strikkefastheden til at passe, men den er kun lidt mindre end den grønne. Synes opskriften virker større end det de skriver, hmmm.......ved ikke helt hvad jeg gør.
Det skrider også fint frem (nu 4. forsøg) med Mads´ slipover. Han har selv valgt striber og farver. Mangler kun 26 omg. så er jeg ved ærmegab. Det er snart...... skønt tv-strik.
Igår var vi på hygge-familietur. Vi havde talt om, hvad vi skulle, og det endte med en tur til Djursland, nærmere betegnet først Ebeltoft. Her var vi ombord på Fregatten Jylland, og så det tilhørende museum. Børnene var helt væk i det. Bagefter var vi ved en lokal glaspuster, PUST og på glasmuseet. Maria havde sådan ønsket at se et rigtig arbejdende glaspusteri, så hun var helt opslugt. Der var også rundvisning i børnehøjde, så de hørte en masse om de glas skulpturer der var udstillet.


Line var meget betaget af en flaske negllak og læbestift i glas. Det var super flot. Denne skønne lille glasblomst står nu hjemme i min stue. Jeg har en svaghed for ler- og glasting. Så længe det er sådanne svagheder er det vel okay?????? Jeg købte den ved glaspusteriet. Super søde ting de har.

På vejen hjem kørte vi nord for Grenå, lige forbi Bonderøvens Kastaniegård. Mads var elle vild, han havde sådan ønsket at se det. ( det så nu helt almindeligt ud, men genkendelig fra tv). En træt men glad familie vendte hjem efter mørkets frembrud, men med en masse gode oplevelser.

Idag har den stået på tur til Aarhus. Pigerne og gemalen var en tur i Aarhus skøjtehal. Imens gik Mads og jeg på strøjtur i midtbyen. (jeg roser stadig mig selv. Var i Isager strikforretning uden at bruge penge. (dog kun fordi familien kom og hev mig med, så det må vente til næste gang).

1 kommentar:

  1. Hejsa :o).
    Vil du ikke lige måle tunikaens omkreds, så kontakter jeg Dale Garn, og hører hvad de siger.. Send mig en mail på info@bettekun.dk
    Nu skal det bare virke!
    Mange hilsner fra Mette (Bettekun)

    SvarSlet