onsdag den 28. december 2011

Hattedamer.....

Jeg var på besøg herude www.rosenl.dk og så endelig bogen HATTEDAMER af Annette Danielsen. Skøn skøn bog. Margrethe havde kun sin egen, så jeg måtte hjem på nettet og søge. Samme aften var den bestilt UPS..... Tirsdag op til jul dumpede bogen endelig i min postkasse, og dagen efter var jeg igang. Jeg var faldet specielt for to hatte deri. Grevinden, og frøkenhatten. Den sidste havde jeg set her hos www.gaasehavehuset.blogspot.com. Jeg havde rester til grevinden, så jeg begyndte, men et eller andet var galt. Jeg havde tre personer til at kigge på, om det var mig som ikke fattede opskriften.Der skulle ikke være fejl i opskriften, så jeg må prøve igen. Istedet har jeg strikket denne frøken hat.

Er blevet vældig godt tilfreds. Det skal siges, at den ikke er vasket her på billedet. Håber den bliver lidt mere "jævn" i strikket. Glæder mig til at få den i brug.


Faktaboks:

Garn: Dansk Pelsuld 5, 5½
Forbrug: 60 g.
Pind 4,  pind 3½ til ribkant
Opskrift: Frøkenhatten fra Hattedamer


4 kommentarer:

 1. Jeg synes altså, at den er smuk, og genial opskrift. Jeg er så glad for de to, jeg har strikket, nu må jeg da vist igang med en til mig selv:-)

  SvarSlet
 2. Den er blevet flot, dejligt garn.

  SvarSlet
 3. Nøj hvor er den flot, det er da gået hurtig med de pinde :-)

  SvarSlet
 4. En god opskrift, det er måske heller ikke den eneste jeg får lavet. Man skal bare ikke se for meget tv sammen med, så kan det let gå galt med mønsteret. Glæder mig til at bruge den.

  SvarSlet