onsdag den 23. november 2011

Man kan da være heldig.....

Det har været store oprydningsdag i håndarbejdslokalet på skolen hvor jeg arbejder. På bordet i personalerummet havde lærerne lagt bøger, hæfter m.v. der skulle smides ud. Hvis nogen kunne bruge noget af det, kunne det tages med hjem. Og........ der var denne fine gamle hæklebog


I denne bog fandt jeg aben Osvald, som jeg har efterlyst. Der var mange andre sjove dyr som Zebra, flodhest, løve og slange. Engang når jeg har fået lært sådan "RIGTIGT" at hækle, skal jeg ha´lavet en abe.
Jeg var også heldig på en helt anden måde. Min dejlige pige var på marked med hendes farmor. Her købte hun en glas broche og en lille engel til mig..... Hun afleverede den lille pakke med ordene til verdens bedste mor..... ja, så kom tårerne frem. Glæder mig til at bruge den fine lille broche.4 kommentarer:

 1. Ej hvor heldigt, den opskrift har du også ledt efter længe :-)
  Åhhh sikke en dejlig pige, hun ved lige hvad der smelter hjertet, den er rigtig flot.
  God aften i det høje nord
  Majbritt

  SvarSlet
 2. Ja, aben er jo lavet en gang, bare ikke af mig. Fik den til min konfirmation af tidligere ejer af garnboden fra Aars. Lis er rigtig dygtig med hænderne, håber jeg kan lave en engang der ligner den bare lidt. Dejligt når ens unger tænker på en.

  SvarSlet
 3. Åh jeg husker aben Osvald, som min veninde havde og som jeg ønskede mig i mange år, fordi han bare var så nuttet. Der var så vidt jeg husker også en stribe slange i bogen, som jeg var helt pjattet med. Det er en skøn bog. Jeg håber du får lavet nogle af projekterne.

  SvarSlet
 4. Til uldbegavet
  Ja, selvom det var gamle bøger, var der for mig "guld" imellem dem de smed ud. Jeg vil så gerne lære at hækle, men mangler et lille øre til en igangværende elefant. Jeg er gået helt tabt i opskriften. Nu har jeg fået lidt hjælp, så måske den snart bliver færdig. Jeg vil gerne lære at tage ud, og ind, og så....en lille vigtig detalje, hvis jeg skal hækle et lige stykke til grydelap ell.andet, ja så ligner det et bjerg med skrå sider. Jeg kan ikke få det lige.

  SvarSlet