søndag den 14. august 2011

Ja......sådan kan det gå.......Start på Dale projekt

Sanne blusen mangler kun nogle få pinde, men......  vi var bestemt ikke venner igår. Opdagede igen, at jeg havde strikket for sent fredag aften, så jeg måtte strikke tilbage. ØV ØV


Så jeg kom til........

Dejligt garn at strikke af. Så...... jeg må videre.......

10 kommentarer:

 1. Øjjj hvor ser det godt ud, vild flotte farver ;-)
  Nå nå Sanne er kommet i skammekrogen, har det noget med alderen ,at gøre ,at øjnene bliver trætte??
  God aften
  Majbritt

  SvarSlet
 2. Smukke farver , den tunika er jeg spændt på at følge .... Lerke er dejlig garn at strikke med :-)

  SvarSlet
 3. Strikkefuglen:
  Nej Sanne er bestemt ikke kommet i skammekrogen, men...... vi var bare ikke venner flere gange sidste uge. De få¨gange jeg havde tid til at strikke, ja så gik det galt. Alderen...hmm ved ikke helt, tror stadig jeg er 28 og nogle måneder, men gigten gør i disse dage sådan, at jeg føler mig som 90 år.

  Birthe:
  Ja, jeg har kigget på den et stykke tid, har en god fornemmelse med modellen. Farverne, ja Bette kun hjalp med at finde farver, ud fra de farver jeg sværmer for, og.... så den lidt petroliumsgrønne, ja....man skal vove sig ud i nyt en gang imellem.

  SvarSlet
 4. Spændende spændende strik - du kommer ikke til at kede dig:-)

  SvarSlet
 5. Charlotte: nej, jeg er igen i en periode, hvor jeg næsten ikke har tid til at slippe strikketøjet, men..... arbejdet kalder, så det må blive de få timer om aftenen.

  SvarSlet
 6. Det kan jeg godt forstå, du lige kom til at begynde på. Det er meget flotte farver både hver for sig og sammen, som du har gang i. Og til en meget speciel model må man sige. Jeg turde det ikke, men jeg tror den bliver smadderflot.

  SvarSlet
 7. Kirsten:
  Jo..... det er lidt vovet, men glæder mig til at se det sammen, når de stribede ærmer sættes til den to-farvede bluse. Lige nu er det bare tiden der ikke er nok af. Men sådan er det jo nogle gange.
  Hilsen Anni

  SvarSlet
 8. For hulen, det er nogle kønne farver du har valgt, de er så friske og tiltalende. Jeg er spændt på modellen, den er lidt som en tunika.

  SvarSlet
 9. Bebiane
  Tak, ja jeg er selv spændt på den. Er ikke helt tilfreds, men...... vi må se når jeg får sat noget ensfarvet sammen med. Jo, det er en form for tunika.
  Anni

  SvarSlet
 10. Hej Anni
  Jeg håber, du bliver glad for den til sidst!
  Dejligt at se den undervejs :o).
  Fortsat god arbejdslyst.

  SvarSlet