torsdag den 25. august 2011

Dale tunika......

Der sker ikke så meget på strikkefronten som der burde, men Dale projektet skrider langsomt fremad. Lidt bliver det til. Det har været en hård skolestart med 21 nye børn i min børnehaveklasse b. En mildt sagt livlig/snakkende klasse. Men godt med daglige udfordringer, jeg har bare været brugt i mit hoved når jeg kommer hjem.

Weekenden bliver nok også travl. Vi skal til den årlige områdefest, hvor vi mødes i festligt lag 12.30 griller og hygger hele dagen. Og....... det er næsten blevet en tradition, at folk tar´ rigeligt med kød med, (salat,  flutes og kartoffelsalat er delt ud til forskellige, og der mangler aldrig noget) og....så griller vi rester hen ad aftenen når det store kaffe/kage bord er faldet lidt i maven. En årlig dag, som mange ser frem til. (godt gemalen skal køre på arbejde 17.30, ellers kunne det nok gå helt galt)
Lidt strik skal der være plads til, så fredag aften når børnene og jeg er alene hjemme, er det vist tid til at sidde godt til rette i den gode stol, og så....... skal der hygges og strikkes.
"Sanne" projektet fra design club og jeg er ved at være venner igen, så..... nu har jeg fundet hækkelnålen frem, så når engagn jeg har hæklet kanter kommer der et billede.

2 kommentarer:

 1. Det ser spændende ud. Jeg glæder mig til at se Sanne projektet, som jeg også selv overvejer at strikke.

  SvarSlet
 2. Hvor ser det godt ud, der er nu noget med de Dale kjoler, de er spændende.
  Sanne skal nok blive færdig, jeg har ikke hæklet kanter på min, den er ok som den er.
  God strikkelyst og hygge ;-)
  Majbritt

  SvarSlet