tirsdag den 19. juli 2011

Tilbage på bloggen

Det er utrolig længe siden jeg sidst har fået skrevet på bloggen. Af flere årsager har den måtte ligge stille for en tid. Familie-ferien er vel overstået, og gemalen er begyndt på arbejde igen. Fire dejlige dage i det sønderjydske. Tønder, Møgel Tønder, Ribe, Esbjerg, Rømø og Fanø, ja vi nåede en masse, og nød endelig at være sammen alle fem. Efter to dage hjemme i "arbejdslejeren", hvor der skulle slåes græs, vaskes tøj, og arbejdes i juletræerne, kørte vi sidste søndag videre i sommerhus en uge. En rigtig skøn uge, trods det lunefulde danske sommervejr. Det var ved Limfjorden, nærmere betegnet Hvalpsund. Skøn skøn ferie, med tid til at slappe af, gå tur, og ikke mindst tid til at fordybe mig i strikketøjet. Det var lige hvad vi trængte til.

Lidt stemningsbilleder fra det sønderjydske, hvor vi mødtes med min veninde og pige i Ribe. En rigtig skøn eftermiddag og aften. Skønt at se dem. Det er for øvrigt Majbritt som har bloggen Strikkefuglen.
Jeg drømmer mig lige tilbage til den skønne tur for en stund........
En gåtur på den dejlige "hovedgade" på Fanø. Og.....selvfølgelig skulle jeg besøge en skøn butik, nemlig Christel Seyfarth. Skønt, skønt sted, med rigtig stor service. Efter lidt kiggen rundt i forretningen, fik jeg at vide, at jeg endelig skulle sige til hvis der var nogle ting jeg gerne ville prøve..... og jeg benyttede mig af det gode tilbud. Fik oven i købet taget billeder, så jeg rigtig kunne kigge/bestemme mig når jeg kom hjem. Og det blev til en lille prøve af disse to sjaler..... skønne er de.Ja..... man har vel lov til at drømme lidt. hi hi

1 kommentar:

  1. Ja, skønne er de, jeg kan godt forstå hvis du har svært ved at vælge.

    SvarSlet