søndag den 24. juli 2011

Strikkeprojekt

Sidste sommer købte jeg garn til Sanne fra Design Club på vores tur til København. Lavendel blåt Duo garn. Garnet har været på lager..... lige indtil nu. Efter Gejlsk Skulderblad, trængte jeg lige til et projekt mere, hvor det bare er at finde opskriften, og så bare derud af. Startede mandag aften, men har ikke fået så meget strikket. Er lige nu ved ærmegab nr. to, så i aften skal der bare strikkes og strikkes...... og strikkes. Gemalen kører på arbejde, så ungerne og jeg skal hygge.

Håber på at når aftenen når enden, så er jeg klar til at samle masker op til bærestykket. Skal på en lang køre tur til sønderjylland imorgen, så der står den også på strikketøj hele vejen..... JUBI kvalitetstid til mor her. Måske trøjen er færdig når vi når til slutningen på dagen imorgen mandag??????
Ja, vi får se.......... Nydes det skal det bare

3 kommentarer:

 1. Lækker farve til Sanne.
  Du skal nok nå hele vejen rundt i aften, du har jo turbo pinde ;-) God tur sydpå

  SvarSlet
 2. Super lækker farve, jeg er selv vild med Design Club designer - jeg har dog aldrig strikket denne model - glæder mig til at se den færdig, fortsat god fornøjelse:-)

  SvarSlet
 3. Tusind tak, er stadig vild med farven, selvom det er garn fra lager, og købt sidste år i august i København. Dejlig fornemmelse at få den strikket. Der kommer et billede.

  SvarSlet