søndag den 6. februar 2011

Øv, øv og atter øv.

Har hostet i 9 dage nu, og feberen har raset i kroppen siden torsdag aften. En travl weekend skulle overleves, så det har været på ren panodil. Og....øv øv det "trælse" er ikke ovre 14.15 imorgen, skal jeg til tandlæge og ha´hevet en tand ud. ØV ØV bare det var overstået.

Det har været et par forfærtelige uger de sidste to. Mange møder, ingen strik der vil som jeg vil, tandlæge besøg, oven i købet to gange med en uges mellemrum, og så feber og hoste. Mit hus trænger til en mor som finder lidt overskud, men...... i aften må der samles kræfter til de næste dage, og så skal imorgen bare overleves.

Strikketøjet ja, det går ikke for godt, men i aften vil jeg hækle en brødkurv serviet, og så må jeg se at få gang i det rette strik igen. Det er længe siden, at jeg har haft så "død" en periode med strikketøjet. Alt hvad jeg er startet på har drillet eller ikke passet i strikkefasthed, så det hele er hevet op igen. Fra imorgen aften må det for alt i verden være vendepunktet. Og det kan kun gå fremad.

God aften.   

3 kommentarer:

 1. Hej søde
  Håber din tandpine er forsvundet. Nu er i jo midt i vinterferien og jeg ved i nyder det, mon du får tid til det kreative ????
  Glæder mig til at se de nyindkøbte ting fra stof 2000

  SvarSlet
 2. Hej - landede tilfældigt her hos dig.
  Kender godt det der med at stå i stampe - man kan jo blive helt desperat, ha ha.
  Jeg er SÅ vild med dit "vinge-tørklæde".
  Melder mig til gruppen af faste læsere, så jeg kan følge med i, hvad der sker.
  God weekend til dig og dine.
  Kirsten

  SvarSlet
 3. Hej Kirsten!
  Dejligt du kiggede forbi. Ja... har været gået helt fast, men..... så startede jeg på projekt "smide ud, og oprydning overalt", og nu er jeg i fuld gang igen. Der har været meget stille her de sidste uger, men.... der kommer nye indlæg....snart.
  God aften
  Anni

  SvarSlet