søndag den 20. februar 2011

Andre vinterferie projekter........

....har også bragt manden min, sønnike, og jeg en smut til Aalborg torsdag. Mads startede til håndboldtræning efter nytår, så vi havde bestemt, at vi vil gi´ham en håndbold i ferien. Det var en overraskelse for ham, så han har næsten spillet og sovet med den siden. Jeg blev sat af ved Stof og stil, mente jeg havde glemt noget i tirsdags, hm........ havde brug for lidt tid for mig selv, hvor jeg bare kunne ose stof, garn, og andet. Mads og gemalen kørte i Biltema og brugte lidt tid, skønt for os alle. Turen sluttede i IKEA, hvor jeg fik købt nye skabe til mit "arbejdsrum" mit eget lille univers. De har stået højt på ønskelisten siden vi flyttede ind i huset februar 2009. Og det bedste af det hele......... min dejlige mand ville samle dem når han kom hjem fra arbejde fredag. Hans ord holdt stik, og jeg holdt flyttedag for alle mine ting i går lørdag. Skøn fornemmelse.

Ja, pænt var der ikke i mit arb. værelse 10 min. efter jeg gik i gang....hmm....De nye skabe...... venter på at blive sat op

Min ene stigereol, som har manglet et metal kryds bag på, var tæt på at vælte nu.....

og så........blev der plads til de nye skabe......og se lige her..... de kan rumme alle mine gemmer.
jeg nyder at være kommet på plads, flyttet rundt, og glæder mig til at arbejde i mit rum igen.......


Et helt skab til stof, lærreder og garn, og et til alt mit grej til filtning, uld, baljer, håndklæder m.v. det rene luxus, jeg danser næsten rundt, er helt høj.......


 Lidt af mit garnlager, uld fra dansk pelsuld, boucle fra mohair foreningen, og lidt fra Geilsk..........og så alt mit bomuld..... rart at have lidt til en stille aften, man skulle nødig kede sig......... Måske mit nytårsfortsæt skal tages op til overvejelser igen.....??????Der er også blevet plads til alle mine have, klippe, filte og strikkebøger, og mange andre ting, jeg ikke vil smide ud.

Blev igår enig med mig selv, flyttede bordene, gamle skriveborde "genbrugsguld" fra min ene svoger, men.....som arbejdsborde fungerer de bare fint. Ikke de kønneste, skal måske skiftes ud en skønne dag, men..... Rom blev ikke bygget på en dag......... Ja..... det er ikke meget håndarbejde jeg har nået i ferien, men så har jeg nået så meget andet.... alt tæller vel. 

1 kommentar:

  1. Ville nu ønske at jeg havde et rum magen til dit ;-) at gå derind og sysle, der er da fantastisk.

    SvarSlet