søndag den 30. januar 2011

stadig på herrens mark.......

Det er rigtig, rigtig længe siden, jeg har følt mig så meget på herrens mark ang. strikkeprojekter. I mere end to uger, har jeg startet og trevlet op, startet og trevlet op. Er nu startet på bluse af noget Muskat garn jeg havde på lager, bare for at fordrive ventetiden på det lyse øjeblik.

Da jeg i foråret var på tur til Viborg, faldt jeg for denne klole fra Sandnes Garn. Den var strikket i ensfarvet og rigtig sød. Næsten flottere i virkligheden.  Fra hæfte mandarin dame, nr. 0905.
Nu er problemet bare,  at jeg ved besøg på Garn Mosters blog er faldet for kjolen fra Dahle, så igen tvivl. Nogle venner har lige fået baby, så jeg tror, at afenene skal gå med vm i håndbold, og måske bikse et par små futter sammen til den lille ny. Det lyse øjeblik og en beslutning må da snart komme til mig...........

God søndag

4 kommentarer:

 1. Den er skøn den kjole , den kom lige på min to do liste :-)
  Tak for tippet

  SvarSlet
 2. Jeg har strikket kjolen for nogle år siden- også i helt ensfarvet og er meget glad for den, så jeg kan anbefale den ;)))

  JANE

  SvarSlet
 3. Hej Jane!
  jeg så den i lavendel blå, hvor var den bare flot. Bestemte mig for den søndag aften. Men...... kan nu ikke finde hæftet med opskriften hmm.......Har ellers normalt styr på opskrifter, og alle mine hæfter er samlet i en mappe, men....bare ikke den. Håber den snart dukker op.

  SvarSlet
 4. Sig til hvis du ikke finder den !!!

  SvarSlet