torsdag den 21. oktober 2010

Det blev en lang pause, hvor jeg ikke har haft tid til at skrive her på bloggen. Da jeg kom hjem fra mit besøg hos STRIKKEFUGLEN i det sydlige Danmark, skulle jeg nogle dage efter starte på mit nye arbejde. OG........ det har bare taget timer......... mange timer............ Men jeg kan li´det. Som børnehaveklasseleder på en ny skole, med nye kolleger, nye faceliteter, nye børn og forældre, ja........ så bruger man en masse energi, bare for at komme til at kende alle, falde til, og finde sig til rette. Desværre er det indtil videre kun for et år, men allerede nu, håber jeg, at der kommer en løsning også i det nye skoleår.


Min tid har også gået med skolebestyrelsesarbejde, hvor der har været en del ekstra møder. Kommunerne laver jo spareplaner, og vi er også i vores kommune ramt af disse. Det betyder, at skolen hvor vores børn går, skal lukkes. Nu kæmper vi så for den RIGTIGE løsning, hvor skal vi høre til, hvem skal børnene sammen med osv. Det er store beslutninger, og vigtigt for vores små poder.


Derud over laver vi have, eller vi forsøger at blive færdige med at anlægge have. Men........ det går fremad. Idag skal vi ud og hente vores 5 nye frugttræer, pære og æbletræer. De skal stå espalier langs enden af vores hus. Vi glæder os meget til, at de kan begynde at give noget frugt, men....... når vi ikke er så hurtige til at få dem sat, må vi også vente på frugten. Måske jeg finder nogle billeder til bloggen af haven??????


Familien har også siden sidst fået nyt medlem. Vi har længe snakket hund til og fra, men........ det er altid gået i stå, fordi vi (herren og fruen i huset) ikke har været enige om hvilken hund det skulle være. Men........ for ca 5-6 uger siden, fik vi en schæfer hvalp, på 19 uger. (Jeg måtte bøje mig). Det er til gengæld gået over alt forventning. Det er den dejligste, sødeste, bedste hund vi har fået. Det tegner virkelig godt. Hun er så glad for børnene, og de er glade for hende. Men....... igen en ting, som "røver" mange timer her i starten. Jeg er begyndt på hundetræning. Det kan så diskuteres, om det er hund eller fører der lige nu har brug for træning???? Det er 11 år siden jeg sidst har trænet hund, så vi skal lige finde rytmen igen. Hun er lærenem, og virker til at blive en rigtig god hund.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar