søndag den 5. januar 2014

Godt nytår........ sådan..........

lidt forsinket. Fra en december måned der endte, ja næsten før den fik begyndt. Det var en december måned som her hos os bragte lidt af hvert. Både travle og glædelige stunder med gave køb, familiebagning. Folk ind og ud af huset til kaffe, og travlhed i vores lille juletræs biks. Men også nogle mere sørgelige stunder. En gammel farmor, der havde "hældt piller ud af pilleæsken for 14 dage, og som senere på dagen kom på sygehuset. En hund der skulle opereres.  Men det værste for vores lille familie er, at vores "store" pige har fået konstateret en startende spiseforstyrelse. øv øv. Hun er blevet så tynd og skrøbelig. Det har påvirket os alle julen igennem.
Min stakkels hund med halskraven ....som hun nægtede at have på. 

Jeg har ikke nået det samme som jeg plejer, energien har bare været helt væk. Det har også betydet, at der her været stille her på bloggen siden november.

Så hermed rigtig godt nytår til alle. Vi håber og tror her hos os, at 2014 vil blive året, hvor solen skinner, og alle vil få det godt. Hver dag der går godt kommer ikke dårligt tilbage.

2 kommentarer:

 1. Kære søde og famile
  Det er noget rigtig skidt med jeres store pige, jeg er dog sikker på at i kommer igennem det og godt ud på den anden side. Med hjælp fra de rette folk er i godt på vej. Jeg/.vi krydser alt hvad vi har og håber og ønsker det bedste for jer ;-)
  Ønsket jer alle en dejlig søndag.
  Knus M

  SvarSlet
 2. Tak søde, det har været/er en svær tid. Vi prøver vores bedste, hver dag er en kamp, få mad i hende, sidde med hende, grine når hun kan det, og ellers bare være der som støtte. Ja, vi håber det bedste for hende.

  SvarSlet