søndag den 24. november 2013

Julen sig nærmer.......

Så er det snart den søde juletid........ og her i huset er vi startet (så småt for en uge siden)........
med juledugen og en ny julestage på bordet. Den kan anvendes som advents stage, men her hos os skal den blot tændes som hygge, da vi også har en anden adventsstage.

 
Dette nissepar fandt jeg i Føtex, jeg købte flere par, 25,- pr. stk. kunne ikke stå for dem......

 
og....disse svampe er lavet af min gamle genbo fra barndommen. Jeg har efterhånden købt en del ved hende. De skal enten i juledekorationerne eller i blomsterne i stuen.

 
Også disse små skønne huse er lavet af Sonja. Jeg har selv en del af dem til at pryde min troldegren, men disse.......... er en del af en julegave....... og jeg siger ikke til hvem endnu.

 

 
Hjerterne og dette stof julefad lavede jeg for en del år siden. Nu er min store pige Maria i gang med at lave hjerterne til en lille gave til noget familie.
 
 
Jeg var i torsdags til møde i Hjørring, og på vejen hjem var jeg en smut omkring Stof og stil i Aalborg. Jeg vil gerne have syet et nyt "fad" som det jeg har. Det er super fint til småkager, juleslik og frugt. Fik købt lidt nyt stof og......... nyt smøre gummi til at komme under futter.

 
Jeg har jagtet kantbånd, knapper til fad og hjerter.......

 
Maria ligger/går på fjerde uge med voldsomme anfald af hovedpine kvalme og ondt i maven. Lægen mener det kan være børnemigræne, så hun skal nu på børneafdelingen og undersøges. I ventetiden prøver vi at få hende lidt i gang, og det kreative er lige hende......Hun er ved at lave hjerter, og....måske kommer der et billede senere.
 
 
 


2 kommentarer:

 1. Julen sig nærmer....jo det gør den vist. Det nissepar er da for søde :-) kan godt forstå at du har købt flere. Åhhh nej da med Maria, håber de finder ud af hvad der plager hende så der kan gøres noget. Godt hun kan lave lidt kreativt og få tankerne lidt væk og få en god oplevelse.
  Husene :-) jeg er så vild med dem, de er så fine :-) Jeg holder af hver og en og nyder dem i fulde drag.
  Her er ikke pyntet og det er som slet ikke. Solen skinner og mit julehumør er vist dybt begravet et sted jeg ikke lige ved hvor er.
  Knus til jer alle :-)
  Kh M

  SvarSlet
 2. Tak, ja kunne ikke stå for dem. Ja, øv med Maria, men vi håber at høre nyt fra lægen de næste dage eller at der er brev fra sygehuset. Håber du finder julehumøret, og det er bedre med halsen.

  SvarSlet