tirsdag den 24. september 2013

Strik

Strikketøjet...... ja, til tider har jeg slet ikke haft energi eller lyst til bare at kigge ned i mine strikkekurve, men....... jeg har dog lavet lidt (måske er der mere jeg har glemt).
Lidt garnkøb er det også blevet til, ja...... meget mere end det som kommer med i dette indlæg, men det kommer nok løbende på i færdige projekter.
Her er dog lidt........
 
Dette sjal er et strikkekit fra "Lillestrik" jeg fik det i julegave, og elsker de røde farver.......

 
Denne sommerbluse er "sommernille" fra Designclub, den er strikket i Geilsk bomuld-uld på p.3½


Den næste er Bredbånd fra Geilsk. Også strikket i bomuld-uld på p.3½

 
Hvor heldig kan man være...... jeg købte for nogle år siden keramik knapper ved en butikslukning. Der var 7 stk. som jeg skulle bruge, og de passede perfekt til den grønne farve fra Geilsk garn.

 
Har brugt denne trøje som en sommerjakke på de kølige sommeraftener 
En del af dette garn, har jeg købt hos Anne ved Naturlig beklædning, nord for Hobro. Kan ikke få link til hendes side til at virke, viser det nok senere. Jeg glæder mig til at få strikket af garnet. Anne kan et eller andet med farvning af garn. Jeg er dog ærgerlig over, at jeg ikke fik fotograferet garnet før jeg vandt det op, da det var så smukt som det var samlet.

2 kommentarer:

  1. Hold da helt op nogle skønne ting du har fået lavet

    SvarSlet
  2. Dejlig endelig at få et lille kik af det strik du har lavet det sidste års tid :-) nu ved jeg jo at du også har lavet glade striber........hvor er den hihi
    jeg må prøve din bredbånd når jeg kommer op til dig om jeg også må igang med den, der er altså små lækker :-)

    SvarSlet