fredag den 2. marts 2012

Ingen billeder, men der sker stadig noget.....

Øv øv mit kamera er gået i stykker...... jeg har ikke været på bloggen (kun kigget hurtig ved nogle af jer andre) har stadig et indlæg som ikke er gjort færdigt, jeg har nemlig (for mange dage siden) fået en award fra moster majas. Nu er der endelig weekend, nå.....nej ikke helt endnu. Har lige lavet mad (sammen med to kolleger) til 35 pers. på arbejdet, spist og ryddet til side, haft en forældre samtale, og......nu er jeg så nået hjem for at strække ben, inden det går løs i vores lokale forsamlingshus. Jeg skal sammen med 5 andre lave mad til 100 mand, og være klar til kl. 18.00. Så..... måske har jeg endelig weekend sent i aften. Jeg håber på, bare en lille time med strikketøjet inden sengetid. (tiltrængt)

Håber på at weekenden byder på lidt tid til at blogge mere, så jeg kan opdatere hvad der sker rundt omkring mig. Det har ikke været meget de sidste par uger, da vi indimellem arbejde og lidt søvn, sætter lofter op, maler, sætter nyt stuk på og ja.....bare forsøger at komme lidt iorden. MEN...... det bliver bare så godt.Vores lyd/akustik i køkken allrum, stue m.v. har været rent forfærdentlig siden vi flyttede ind, så det er allerede blevet så godt at vi nu har fået lyst til at gøre mere.

På strikkefronten sker der lidt. Mads´ slipover er færdig, ja strikket færdig, så nu skal jeg lige have hæftet ender og strikket kanter på. Vin vest...... nå.....den har jeg ikke fået billeder af endnu, men det er rundt regnet i ny form. Ja..... jeg kan ikke fatte opskriften, så jeg mangler en stille time for mig selv, og må prøve igen. Dale tunika, ja..... håber det kommer til at gå fremad efter på torsdag. Hækler også suttekæde til en barselsgave, så tro endelig ikke det er kedeligt.........

Jeg vender frygtelig tilbage senere.......

3 kommentarer:

  1. Rigtig god week-end til dig - glæder mig til at se dit strik:-)

    SvarSlet
  2. Jeg glæder mig til at se mere, rigtig god weekend.

    SvarSlet
  3. Tak. jeg sætter billeder på bloggen, når jeg har fikset et kamera.

    SvarSlet