onsdag den 10. august 2011

Ups..... strikketøjet har den sidste tid haft en konkurrent.

Jeg troede, at det gamle ordsprog "af skade bliver man klog" havde lært mig mere en det rent faktisk har gjort. At jeg havde lært, at hvis man strikker til meget, meget sent, risikerer man også at lave "dumme" fejl. Menl...... NEJ. Opdagede først en dag senere, at jeg havde strikket flere masker vrang, hvor der skulle være ret.... ingen vej uden om....... at pille op.Mangler kun få pinde, så kan jeg lukke af og hækle kant.

Så "Sanne" har holdt pause. Det blev lige til endnu en jordbærhue.Har efterhånden strikket ja..... næsten 30 blåbær- og jordbærhuer. Denne skal i en lille pakke til gemalens familie i Frederikshavn. Jeg mangler lige at hæfte et par ender og vaske den, men....det sker senere idag.
Men ikke kun fejlen i Sanne trøjen har været skyld i, at det ikke er blevet til så....... meget strik. Har nogle dage været nød til at gå tidlig i seng, fordi det pokkers psoriasis gigt har plaget sådan. Så jeg har faldet i disse bøger, som jeg varmt kan anbefale. Er lige nu ved den sidste i serien, nemlig journal 64. Disse har været en hård konkurrent til strikketøjet (og der skal meget til).
En anden, men god tidsrøver har været symaskinen. Jeg har taget hul på kurven med reperationsprojekter, hvilket er en god følelse. Kjolestropper er syet fast igen, strømtebukser er blevet syet, så...... nu er der snart klar til nye spændende projekter.

2 kommentarer:

  1. Ja sådan kan det godt gå nogle gange - dejligt at høre at børgerne er gode jeg har dem stående til læsning i efterår/vinter

    kh Jane

    SvarSlet
  2. Hej Jane!
    De er vildt spændende, du skal bare lige i starten af den første have god tid, og 50-70 sider ind i bogen, man skal lige have sat personerne i orden, hvem der er hvem. Ked af at det er den sidste i serien jeg har gang i.

    SvarSlet