onsdag den 26. januar 2011

Tænkeboks.......

På strikkefronten går det ikke helt godt disse dage. Var startet på slå om vest fra Designclub i teglrødt garn fra Dansk pelsuld. Men........ ryggen drillede, spidsen bagpå vil ikke vise sig som den skulle, så jeg begyndte på venstre forstykke. Men..her driller det også. Synes ikke overgangen til det skrå stykke bliver så pæn som den skal. ØV ØV.

Igår havde jeg sygt barn hjemme, og hun vil gerne jeg sad lidt ved hende i stuen ovenpå. Jeg havde den ´mørkegrå til p 4-4½ på lager, så jeg begyndte på Drops modellen jeg tidligere har vist som muligt projekt. I aftes var jeg færdig med kanten, og skulle op ad i glatstrik. Jeg fornemmede den var stor på pinden, så ingen vej uden om, jeg målte, og......... den var ALT ALT for stor, selvom jeg var gået en størelse ned. Nu er det også hevet op, og jeg er helt rastløs........... så nu har jeg ryddet op i mine opskrifter, og smidt en masse væk. Så lidt har jeg fået ud af det. Hmmm...... Venter nu på det lyse øjeblik inden i aften, hvad jeg skal gi mig i kast med.   VI FÅR SE......

2 kommentarer:

 1. Hej søde
  Jammen hvad sker der da hos dig?? Mangler du opskrifter kan jeg godt hjælpe, sig frem og post DK kommer på arbejde ;-)
  Mermaide fra Hanne Falkenberg er begyndt at få striber nu, indtil videre er det fint.
  Skriv hvis jeg kan hjælpe.
  Snakkes
  KH Majbritt

  SvarSlet
 2. Tak søde. Jeg ved jo at der altid er hjælp at hente fra dig. Tvivler ikke. Ved heller ikke helt hvad der sker. Jeg er stadig ikke kommet i gang med noget der virker. Og....nu går vi endda weekenden i møde. Er helt rådvidl. Har samlet flere i min ønske mappe, men nu kan jeg slet ikke finde ud af hvor jeg skal begynde. Hm......snakkes ved.
  Kæmpe knus Anni

  SvarSlet