onsdag den 19. januar 2011

så blev det valket.....

Endelig blev tørklædet færdigt. Farvestrålende må man sige......hm...... men pænt til en ensfarvet bluse, eller til hvidt. Nu hvor det er valket, vil jeg dog sige, at jeg ikke skulle have haft det så langt. 32 "vinger" ud i stedet for 40 havde været fint. Men jeg prøver at valke det igen.
Det er ikke nemt at tage billede af. .......... Har idag fået fundet Elvira fra Karen Noe´ frem igen. Skulle vente en time i svømmehallen, så tiden kunne lige så godt bruges fornuftigt. Nu er der trevlet op ned til hvor det gik galt, så........ når den rigtige dag er der, er der klar til at forsøge forfra.Håber virkelig det lykkedes, for jeg er stadig helt vild med blusen. Skal i aften nyde at sidde 1-2 timer helt alene med strikketøjet.... Nå nej, jeg mangler noget at lave, så jeg skal ha´fundet ud af, hvad næste projekt skal være.........

3 kommentarer:

 1. Hold da op. Det er godt nok fint. Jeg har også noget kauni liggende. Det kan være, at jeg skal prøve at lave sådanne et også :o)

  Fin blog du har. Du har lige fået en ny læser :o)

  Kh Randi

  SvarSlet
 2. Hej Randi!
  Velkommen til. Hyggeligt at du kigger ind på min blog. Jeg henter stor inspiration i blogland. Skønt indimellem at gi sig selv lidt tid til at blogge rundt.
  Jeg har mere regnbuegarn liggende, måske jeg også forsøger med ostetørklædet. Jeg er lige startet på nyt projekt fra designclub, som har været et ønske længe. Slå om vesten. Der kommer billeder ind senere.
  Hilsen Anni

  SvarSlet
 3. Sikken et fantastisk tørklæde! Var lige ved at google efter regnbuegarn da jeg faldt over din blog, og det var da vist et dejligt tilfælde!!
  Jeg strikker ikke så meget, men må indrømme at du lige har givet mig rigtig meget blod på tanden ... og fedt at dit valke-projekt med garnet gik godt (selv om det stadig var lidt langt) - det ser supergodt ud!!
  Du har lige fået endnu en ny læser!

  Ha' en fantastisk dag.
  Kh. Jane

  SvarSlet