søndag den 30. januar 2011

Herlig weekend...


Efter nogle utrolige grå dage her hos os, har solen fundet vejen. Dejligt med lidt lysere vejr. Jeg har stået på terrassen og nydt udsigten ud over Glenstrup sø. Og.....solens dejlige stråler, man kan da næsten ikke undgå 
at komme i godt humør

.


I går var en hel........ dag m.h.t. min psoreasis gigt. Det gjorde så ondt, at jeg næsten kunne bide i gulvbrædderne. Men...... spontaniteten ramte mig, jeg trængte til at komme ud af huset, og ikke bare sidde hjemme og have ondt af mig selv. Glemme smerter, så vupti ringede jeg til et hold venner, og 1 2 3 så var der bestilt bord til 9 på Bones i Randers. Det blev en rigtig hyggelig aften, og vi endte hjemme hos os til kaffe alle mand. Og..... som det tit ender med..... blev det atter sent. Men rigtig hyggelig.
  
Jeg sidder i dag, og er lidt, nej meget flov. Kommenterede en blog, men kommentaren forsvandt gang på gang. Jeg prøvede atter, og nu har det resulteret i, at jeg har skrevet 3 kommentarer til samme indlæg. UPS..... men sådan kan det gå, når man ikke er så erfaren med bloggen. Der sker nogle småfejl, og dyrt betalte lærepenge.

1 kommentar:

  1. Det er en fantastisk udsigt i har ;-) Den kjole du har i tankerne er da ret FLOT ;-) hi hi kender det godt, intet vil som man vil og så er det godt med lidt små projekter. tror du ikke at du kan vaske din pyramide trøje så den lige filter lidt sammen, håber det.
    God aften

    SvarSlet