tirsdag den 27. juli 2010

ny på bloggen

Sommerferien lakker mod enden, men heldigvis er der blevet tid til et par dage på ferie hos strikkefuglen i Gørding. Vi nyder at være sammen, se hinandens nye strikkeprojekter, og ting som er afsluttet. Der er nu ikke noget så godt som en god kop kaffe, godt og hyggeligt selskab sannen med den trofaste følgesvend - strikketøjet.......

Igår var vi på tur til Ribe, hvor vi besøgte Ribe garn og Broderi. En spændende forretning med mange dejlige inspirationer. Og....... lidt penge blev der brugt på nye opskrifter og garn.

Nu sidder vi her, uden mænd og børn hjemme, ja..... så er jeg blevet lokket til at oprette en blog af strikkefuglen. Så..... nu prøver vi....... det kan være at man bliver bidt af det. Jeg har ofte selv kigget rundt på forskellige strikkeblogs og hentet nye ideer eller inspiration.

Jeg håber at i der har lyst vil skrive en lille kommentar i ny og næ. I er meget velkommen.
En salt og peber mere, men bare i de lavendelfarvede/syrenfarvede nyancer. Dejligt fjernsynsstrik, det er bare derud af med udtagning kun på omgangen før vrangmasker.Nyindkøbt garn og opskrift fra Ribe i går. Til blusen Elvira fra Karen Noe.
Ups..... der sidder allerede strikkepinde og markører i???? kunne ikke vente.... hmmmm-


Nogle projekter som er blevet færdige her i sommer eller startet og strikket på vores ferie i det svenske. Topstykket fra Geilsk, og Ponna til min yngste datter på snart 5 år, også fra Design club. Glæder mig til at komme til at bruge topstykket til vinter.

Blev lidt desperart i Sverige, havde været afsted 4 døgn, havde strikket de sidste 12 omgange på topstykket, og gjort salt og peber færdig, og....... hvad skulle jeg så lave resten af ferien???? Godt at jeg havde ekstra garn med, det blev til ponnaen.

Under vejs hjem besøgte vi familie i lyngby og på Frederiksberg. Var i det indre København en hel dag, og var omkring vandkunsten for at se Sommerfuglen. Hold fast en dejlig butik, med nogle søde hjælpsomme damer. Jeg købte garn og nogle opskrifter. Bl.a. til Mille, Sanne og Minni fra design Club.

Kunne ikke dy mig da vi kom hjem fra ferien, fik startet på Minni, og hovsa...... 8 dage (med meget lidt strik nogle af dagene) var den færdig. Den er ikke vasket her på billedet, og mangler stadig 3 knapper.
Sidst på foråret kom der en lille "lykke-pakke" fra det sønderjydske. Strikkefuglen havde været på garnudsalg, og tænkte på stakkels mig i Hobro. Det var nye strikkepinde jeg skulle afprøve, og så dette fine garn fra Geilsk til en salt og peber. Nu blev den så også færdig i Sverige. Ikke vasket og presset, men dog prøvet på...... det bliver en favorit til vinter.