søndag den 5. januar 2014

Igår var jeg alene hjemme i et par timer med den yngste. Hun hyggede sig bare sådan. Vi filtede lidt sammen, og jeg fik bl.a. lavet disse
 
 
og jeg fik også lavet disse nøgleringe. Jeg købte lædersnørre og keramikkugler sidst jeg var i stof og stil. Nu fik jeg filtet flere kugler, så det ender vist med et par stykker mere.........
 


Dejligt at mærke uld mellem hænderne igen........det var alt for længe siden.
God søndag aften til alle 


 

 
 


Det går lang..............somt fremad

med denne bluse
 
På klods fra bogen "strik med stumper" af Annette Danielsen. Der har undervejs været en del forhindringer, som manglende garn, en strikkefasthed der ikke vil som i starten, men.......

 
jeg er ved at samle den nu. Nogle laaaaaange....... pinde strikker jeg lige nu. Glæder mig til at få den færdig. Jeg havde byttet nogle rester med Majbritt fra bloggen strikkefuglen. Men.....der var ikke nok af den brune....... gode råd var dyre, lige indtil hun skrev til mig, at der var mere brunt på lager.... Pyh.....ha.......
 
 
Juleaftens morgen kom jeg til at starte på en poncho, et mønster fra stof og stil. Jeg trængte bare til noget jeg kunne tage med i julen, og noget der ikke skulle tænkes for meget til.......
 
 
Det blev til håndværksgarn fra hjelholt og striber med en grå/hvid farveskiftgarn.  Men......nu viser det sig, at der har været forskeld på de to grå bundter jeg har fået med hjem. Øv, øv, Jeg skal have skrevet nr. til min lokale garnpuscher se giraffen  så jeg kan få et nyt bundt i rigtig indfarvning...........
Hmm.....synes ikke tingene arbejder for mig i denne tid, snarre imod. Hos se giraffen fik jeg også byttet min ene bog til denne skønne strikkekurv.
 
Jeg glæder mig til at tage den i brug.
 

Heldige mig.............

En af de skønne ting som december måned startede med var, at jeg var den heldige vinder af en give away på denne skønne blog gårdejerindens univers. Det var denne søde, nuttede julemus, som hele december måned har siddet på vores vinreol i køkkenet. Den er nu pakket forsvarligt ned sammen med alle de andre julesager, men den vil helt sikkert finde sin plads igen i december 2014.

 
Han er bare super sød.......
 
 
Det blev til endnu et par nye juleting i december måned, bl.a. disse......
 
 
Disse stager købte jeg lige op til jul til halv pris. Det skulle være bloglys, men jeg havde ikke nået at købe nogle, og stagerne kom på bordet 2. juledag til julefrokost. Så....... der må røde blog lys i til næste gang.

 
Disse to glasnisser købte jeg hos min gamle genbo fra min barndom. Hun laver og sælger glasting, og jeg var inviteret til et lille åbenthus  i slutningen af november.

 
Disse juletræer har min mor strikket til mig. Jeg købte opskrift og gran sidste år ved stof og stil. Jeg strikkede selv juletræer.........troede jeg, men der var en fejl i opskriften. Min mor satte sig til at finde ud af hvad der var galt, så .......en dag i november fik hun mit garn med hjem og de kom tilbage i strikket tilstand. Man har vel lov til at være heldig.......Ved en tilfældighed stødte jeg på en hjemmeside der hedder plusbøger. Her kunne jeg f.eks. købe mange masker til 189,- kr. Hæfter til 99,- i butikker stod til 19,- kr. Det endte med at jeg købte disse strikkebøger/hæfter som en julegave til mig selv.
 

 
Selvom jeg skyndte mig at slette mange masker og østen for solen på min ønskeseddel, var jeg så heldig at få disse to i julegave. Så....... nu skal de byttes til mere fra listen.
 

Godt nytår........ sådan..........

lidt forsinket. Fra en december måned der endte, ja næsten før den fik begyndt. Det var en december måned som her hos os bragte lidt af hvert. Både travle og glædelige stunder med gave køb, familiebagning. Folk ind og ud af huset til kaffe, og travlhed i vores lille juletræs biks. Men også nogle mere sørgelige stunder. En gammel farmor, der havde "hældt piller ud af pilleæsken for 14 dage, og som senere på dagen kom på sygehuset. En hund der skulle opereres.  Men det værste for vores lille familie er, at vores "store" pige har fået konstateret en startende spiseforstyrelse. øv øv. Hun er blevet så tynd og skrøbelig. Det har påvirket os alle julen igennem.
Min stakkels hund med halskraven ....som hun nægtede at have på. 

Jeg har ikke nået det samme som jeg plejer, energien har bare været helt væk. Det har også betydet, at der her været stille her på bloggen siden november.

Så hermed rigtig godt nytår til alle. Vi håber og tror her hos os, at 2014 vil blive året, hvor solen skinner, og alle vil få det godt. Hver dag der går godt kommer ikke dårligt tilbage.